Підсоложувачі
Команда хіміків проаналізувала більше 72 підсолоджувачів, для того щоб вибрати 3 найбільш корисних, та використовувати їх у шоколаді Lacilact.
1. Лактулоза
⦿ Використовується у Lacilact ⦿ Використовується у Lacilact ⦿ Використовується у Lacilact ⦿
⦿ Використовується у Lacilact ⦿
2. Тагатоза
⦿ Використовується у Lacilact ⦿ Використовується у Lacilact ⦿ Використовується у Lacilact ⦿
⦿ Використовується у Lacilact ⦿
3. Стевія
⦿ Використовується у Lacilact ⦿ Використовується у Lacilact ⦿ Використовується у Lacilact ⦿
⦿ Використовується у Lacilact ⦿
4. Сахароза (тростинний цукор, сукроза)
5. Глюкоза (виноградный сахар, декстроза)
6. Фруктоза (фруктовий цукор, левулоза)
7. Суканат (панель), мусковадо, сірамена, коричневий цукор
8. Лактоза (молочний цукор)
9. Галактоза
10. Мальтоза (солодовий цукор)
11. Трегалоза (грибний цукор)
12. Інвертний цукор (цукровий сироп, глюкозно-фруктозний сироп)
13. Мальтодекстрин (декстринмальтоза, патока)
14. Мед
15. Сорбіт (сорбітол, глюцид)
16. Ксіліт (ксілітол)
17. Эритрит (эритрол)
18. Мальтит (мальтитол)
19. Ізомальт (ізомальтит, палатинит)
20. Манніт (маннітол)
21. Лактитол
22. Сахарин
23. Цикламати
24. Аспартам
25. Ацесульфам калия
26. Адвантан
27. Дульцин (сукрол)
28. Сукразит
29. Сукралоза
30. Неотам
31. Неогесперідін дігідрохалкон (цітроза)
32. Гідрогенізований гідролізат крохмалю
33. Тауматин
+38068 766 05 19
info@lacilact.com.ua
Україна, Кіїв