Шоколадний чізкейк
Технологія приготування
Мус викласти на корж, присипати пудрою, наверх покласти сферу із базиліку.
НФ Бісквіт шоколадного чізкейку
Технологія приготування
Какао масло та бджолиний віск розтопити, з'єднати з рослинною олією. Отриману масу та бджолиний віск розтопити, з'єднати з рослинною олією. Отриману масу емульгувати з водою за температури не менш 36-40°C. Застосовувати за температури не менш 30-32°C (розм'якшена маса).
НФ Мус чізкейк
Технологія приготування
Кисломолочний сир подрібнити на куттері та перетерти через сито. Додати у кисломолочний сир, розпущений в сиропі шоколад з желатином та ретельно перемішати. У сирну масу ввести збиті вершки.
+38096 032 66 36
info@lacilact.com.ua
Україна, Кіїв