Шоколад розтопити, вимішати з кокосовим пюре і ввести в меренгу. Попередньо замочений желатин ввести в теплу суміш і вимішати все до однорідної маси. Розлити суміш по формах.
НФ Меренга
Найменування сировини;Витрата сировини на 1 порцію, БРУТТО/НЕТТО, грами;
Білки збити у міксері на середній швидкості. Із води та тагатози зробити сироп та довести його до 188°C. Тоненькою цівкою влити сироп у білки, що збиваються. щоб отримати італійську меренгу. Залишити суміш збиватися доки температура не впаде до 25°C.
НФ Мигдалевий дакуаз
Найменування сировини;Витрата сировини на 1 порцію, БРУТТО/НЕТТО, грами;
Збити білок з тагатозою до м'яких піків (дуже важливо не надто збити, інакше він осяде у подальших процесах). Ретельно вимішати з пудрами та розподілити у форми. Випікати на 160°C протягом 10-12 хв.
НФ Чіа у манговому соку
Найменування сировини;Витрата сировини на 1 порцію, БРУТТО/НЕТТО, грами;
Чіа;25/200;
Манговий сік;250/-;
ВИХІД;-;
Технологія приготування
Замочити насіння чіа у соку та дати настоятися 2-3 години.