Кокосове суфле
з шоколадом
Технологія приготування
На бісквіт викласти кокосово-шоколадне суфле. Зверху полити чіа у манговому соку.
НФ Кокосове суфле
Технологія приготування
Шоколад розтопити, вимішати з кокосовим пюре і ввести в меренгу.
Попередньо замочений желатин ввести в теплу суміш і вимішати все до однорідної маси. Розлити суміш по формах.
НФ Меренга
Технологія приготування
Білки збити у міксері на середній швидкості. Із води та тагатози зробити сироп та довести його до 188°C. Тоненькою цівкою влити сироп у білки, що збиваються. щоб отримати італійську меренгу. Залишити суміш збиватися доки температура не впаде до 25°C.
НФ Мигдалевий дакуаз
Технологія приготування
Збити білок з тагатозою до м'яких піків (дуже важливо не надто збити, інакше він осяде у подальших процесах). Ретельно вимішати з пудрами та розподілити у форми. Випікати на 160°C протягом 10-12 хв.
НФ Чіа у манговому соку
Технологія приготування
Замочити насіння чіа у соку та дати настоятися 2-3 години.
+38096 032 66 36
info@lacilact.com.ua
Україна, Кіїв