На хрустку основу викласти суфле з полунично-базиліковим кулі всередині. Прикрасити сублімованою полуницею, суницею, шоколадними пластинами і кремом Шантійї.
НФ Полунично-базиліковий кулі
Найменування сировини;Витрата сировини на 1 порцію, БРУТТО/НЕТТО, грами;
Агар-агар замочити у воді та прогріти на плиті до його набухання. З'єднати розігріте пюре і агар-агар та довести до кипіння. Розлити залишки пюре у напівсфери на 1/3 занурити у них базилікові напівсфери так, щоб полуничне пюре покрило базилік.
НФ Полунично-базиліковий кулі
Найменування сировини;Витрата сировини на 1 порцію, БРУТТО/НЕТТО, грами;
Чорний шоколад;87/-;
Мигдалеві пластівці;17/-;
ВИХІД;100;
Технологія приготування
Шоколад розтопити та змішати с мигдалевими пластівцями. Викласти суміш у форму, висотою 0,5 сантиметра.
НФ Шоколадний мус із полуниці
Найменування сировини;Витрата сировини на 1 порцію, БРУТТО/НЕТТО, грами;
Розтопити шоколадну суміш. У сиропі з тагатози та води розпустити желатин та ввести у шоколадну масу. Додати полуничне пюре, вимішати до однорідного стану, розлити по формах або кільцях необхідного діаметру.
НФ Каштанове Шантійї
Найменування сировини;Витрата сировини на 1 порцію, БРУТТО/НЕТТО, грами;
Молоко + каштан + тагатоза – пробити блендером та залишити настоюватися. В отримані інфузії каштану додати рисове та мигдалеве борошно та заварити. Потім додати желатин та розлити по формах.